Om Eckeroth VVS

I begyndelsen af 1950 erne, starter Arne Eckeroth firmaet “ Aut. Gas og Vandmester Arne Eckeroth “, Inden da arbejdede han som svend hos sin bror Svend Eckeroth,

Arbejdsområdet var hovedsagelig, tag og facadearbejde.

I 1965 kommer Søren Eckeroth i lære hos sin far, Arne Eckeroth, og arbejder der hele sin svendetid, med nogle få udlån til kollegaer.

Arbejdsområdet var hovedsageligt, parcelhuse, tilbygninger og tag og facadearbejder.

I udgangen af 1990 går Arne Eckeroth, på pension og Søren Eckeroth starter 1. januar firmaet “ VVS Installatør Søren Eckeroth“.

I 1996 kommer Tim Eckeroth i lære hos sin far, Søren Eckeroth, og arbejder der hele sin svendetid.

I 2008 bliver firmaet ændret til ApS. Og hedder nu Eckeroth VVS ApS, Tim Eckeroth bliver ligeledes medindehaver. I 2015 træder Tim Eckeroth ud af firmaet.

Arbejdsområdet er: Badeværelser, tilbygninger, varmeanlæg, ejendomsservice og mindre tag og facadeopgaver. Vi udfører både store og små opgaver.

Vi har i årenes løb samlet nogle gode samarbejdspartnere, som er ligeså kvalitetsbevidste som os selv, indenfor tømrer / snedker, murer, elektriker og maler, så vi nu er i stand til at udføre arbejder i totalentreprise og gør meget ud af at en sådan opgave kører smurt for alle parter.

Vi har udført mange specielle, andre ville sige umulige, opgaver især med badeværelserenovering, og har derfor rigtig god erfaring og mange input til opgaverne.

Med eget blikværksted, holder vi traditionen ved lige, og producerer selv speciel designede inddækninger, skotrender, kvistinddækninger, tagrender og nedløb, i både zink og kobber.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os og modtag et uforpligtende tilbud på lige netop det du står og har brug for!